KOMPRESORI

- Servis, prodaja, remont klipnih i vijačnih kompresora
- Prodaja svih vrsta rezervnih delova za kompresore

O nama

EM-PRO d.o.o. je počeo sa radom 1992. godine. Bavimo se inženjeringom, servisiranjem, remontom i prodajom svih vrsta kompresora za vazduh vodećih svetskih proizvođača. Vremenom smo se sve više razvijali, pa smo postali prisutni i u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori.

Istorijat

- 1992. u Smederevu, Srbija, počeo sa radom EM-PRO.
- 1995. u Modriči, Bosna i Hercegovina.
- 2006. u Beogradu, Srbija, počeo sa radom DEKOM-INT.
- 2007. u Smederevu, Srbija, počinje sa radom EM-PRO-GROUP.

Radimo

Pokušaćemo da Vas upoznamo sa našim zaista širokim spektrom delatnost iz domena komprimovanog vazduha.

Servisiranje

Servisiramo i remontujemo klipne, vijačne, pokretne i stacionirane kompresore raznih proizvođača: Atlas Copco, BOGE, ALUP, CMC, Bottarini, Gardner Denver, Ingersoll Rand, Demag, Vortex, Ceccato, Fini, Trudbenik, Fagram... Takođe se bavimo remontom niskopritisih kompresora (duvaljki): Fagram, Đurđenovac, Bush, Pobeda, GHH RAND... Popravljamo dizel motore (pokretne kompresore), sušače vazduha i drugo.

Zastupništva

Zastupamo vodeće nemačke proizvođače kompresora BOGE i RENNER, kao i Vortex Compressors. Takođe zastupamo Drytec iz Belgije, proizvođača svih vrsta filterskih grupa za prečistače vazduha, kao i sušača vazduha. Zastupamo i belgijski Clippard, koja se bavi proizvodnjom pneumatske opreme za medicinu i mini pneumatike.

Prodaja

Kod nas možete nabaviti i kompresore drugih proizvođača. Iznajmljujemo kompresore, pokretne i stacionirane. Prodajemo remontovane kompresore.

Prodaja svih vrsta rezervnih delova za kopresore: separatori, filteri ulja i vazduha i drugo.

Prodaja pneumatske opreme, cilindara, razvodnika, regulatora pritiska vazduha, manometara, brzih spojki, pneumatskih creva... Imamo u ponudi orginalno ulje za klipne i vijačne kompresore, kao i razne spojke za kompresore i sve ostale delove.

Jednostavno, kod nas možete naći sve što je vezano za komprimovani vazduh - kompresore, sušače vazduha, prečistače vazduha, pneumatsku opremu, rezervne delove kompresora, servisne setove za kompresore (npr. separatori, filteri, orginalna ulja za kompresore, razne spojnice...), delove za klipne kompresore, rezervoare svih zapremina...

Projektovanje

Takođe se bavimo projektovanjem kompresorskih stanica, kao i izvođenjem radova - razvoda i instalacija za komprimovani vazduh.

Mogućnost projektovanja i montaže kompresorskih stanica po sistemu ključ u ruke.

Zastupništva Klijenti Generalije
© 2010 | EM-PRO Group | XHTML | CSS